Algemene elektriciteitswerken

Contacteer ons via onze contact pagina of stuur een mailtje naar info@elektro-ng.be

Uw vakman voor elektriciteitswerken in Geraardsbergen

Als geregistreerd aannemer van elektriciteitswerken in Geraardsbergen staat Elektro N.G. in voor de volledige bekabeling van uw elektrische installatie. Beginnend bij het slijp- en kapwerk tot het plaatsen van de schakelaars, de verlichting en de zekeringkast. Kortom: de afwerking van de werf van A tot Z.

Nieuwbouw

Als geregistreerd aannemer van elektriciteitswerken in Geraardsbergen staat Elektro N.G. in voor de volledige bekabeling van uw elektrische installatie. Beginnend bij het slijp- en kapwerk tot het plaatsen van de schakelaars, de verlichting en de zekeringkast. Kortom: de afwerking van de werf van A tot Z.

Renovatie

Steeds meer particulieren en bedrijven renoveren en verbouwen hun woning/pand om deze te laten voldoen aan het hedendaags comfort. Dit is dan ook de ideale gelegenheid om uw elektriciteitsleidingen eens grondig te controleren en na te gaan of deze nog steeds veilig zijn en voldoen aan de normen en noden van vandaag.

Contacteer ons

Elektro N.G. zorgt voor een grondige studie en samen met u wordt een installatie/renovatieplan opgesteld voor uw elektriciteit volgens de wettelijk geldende reglementeringen.Voor al uw vragen, een offerte of een afspraak neemt u contact op met Elektro N.G.

Elektro N.G. © Copyright 2024 Designed by Skydoo